KIDKII

KIDKIIKIDKII is een designer en ontwerper van organisch en ECO friendly speelgoed. De inspiratie voor het vervaardigen van deze producten is Deens design, deze ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud, minimalisme en functionaliteit.

Het idee en de missie is om speelgoed & meubels te creëren die uitnodigen tot plezier en de motorische ontwikkeling van kinderen stimuleren, zodat ze vreugde ervaren van zowel fysieke ontwikkeling als ontwikkeling van motorische vaardigheden. 

KIDKII maakt prachtig speelgoed voor de moderne familie waar zowel kinderen als ouders dol op zullen zijn. Ze ontwerpen ballenbadjes, speelmatten & meubels die geen schadelijke stoffen bevatten, met OEKO-tex-katoen en LDPE-ballen. De foam die gebruikt wordt voor de ballenbadjes is uniek en gemaakt  op basis van planten. Deze is organisch, recycleerbaar, wasbaar en ademend , het perfecte comfort en welzijn van het kind staat centraal. Bovendien is de foam niet ontvlambaar. KIDKII richt zich  op de veiligheid van het kind en brengt alleen producten op de markt van een zeer hoge standaard, met de nodige speelgoedveiligheidsvoorschriften.


Ballenbadjes & speelmatten

Deze zijn beschikbaar in verschillende vormen, kleuren en maten.

De beschikbare afmetingen voor de ronde vorm gaan vanaf 90cm x 30cm voor de allerkleinsten tot 125cm x 50cm voor de grotere kinderen. Grijs, lichtgrijs of lichtroze matchen met elk interieur, de kleur van de ballen kan naar keuze worden bepaald, of stel zelf jouw kleurcombinatie samen. Het vierkante ballenbad is beschikbaar vanaf 90cm x 40cm x 40cm. Ontdek eveneens de modellen afgewerkt in fluweel, hartvormige ballenbadjes, wolkjes, bloemetjesvorm,...

Het speelgoed is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, perfect voor onze kinderen en onze planeet.

Naast dit gamma zijn ook de speelmatten van KIDKII een must-have voor elk kind. Ook hier kan de keuze worden gemaakt tussen verschillende kleuren en vormen. De matten zijn plooibaar zodat deze ook tegen de muur kunnen geplaatst worden en bijdragen tot de veiligheid van uw kind. 


Interesse in KIDKII?

  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x